Un cadou personalizat - un succes garantat

ServiciiAdglass

Uneori e bine să o iei personal

Orice persoană care a traversat perioada Crăciunului sau aniversări importante în calitate de adult știe ce înseamnă goana după cadouri. Un vis care devine adesea coșmar. Bucuria de a dărui se dizovă rapid în aglomerația și agitația din magazine. Ai impresia că e imposibil să nu găsești ceva între atâtea variante și când le iei la bani mărunți, constați că nu îți plac, ție sau beneficiarului, are deja, e prea banal sau toate sunt la fel. Aici intervine soluția magică numită cadouri personalizate. Opțiunea de a oferi cadouri personalizate va avea un efect garantat mai mare decât un obiect foarte scump, dar care poate aparține oricui. O mică atenție dedicată are multiple avantaje, în special când e vorba de o persoană foarte apropiată, căreia îi cunoștem preferințele, pentru a merge la fix. Iată doar câteva din motivele pentru care bucuria adusă de un cadou personalizat e mai mare.

Arată că îți pasă

Se spune că gestul contează și afirmația e foarte adevărată în privința cadourilor. Atunci când personalizezi obiectul pe care îl oferi în dar, e clar că dovedești o implicare mai mare și acorzi mai multă atenție atât gestului, cât și persoanei care îl va primi. Există nenumărate obiecte identice, dar atunci când unul primește amprenta beneficiarului e clar că nu poate fi vorba de o obligație sau de ceva făcut fără tragere de inimă. Există multe modalități în care viitorul cadou se poate personaliza. Dacă e o bijuterie sau un articol de birotică, se poate grava numele sau o expresie care înseamnă ceva pentru beneficiar. Hainele se pot imprima, accesoriile la fel, atât cu nume, inițiale, imagini sau simboluri reprezentantive pentru cel care le primește sau pentru relația cu cel care face cadoul.

Un cadou personalizat rămâne o amintire prețuită întotdeauna

Obiectele au un rol utilitar, însă atunci când pe lângă utilitate, li se adaugă sens prin personalizare, ele devin parte din comoara de amintiri dragi ale celui care le primește. Au o istorie, înseamnă mult mai mult decât rolul care le-a fost hărăzit atunci când au fost fabricate. De regulă, trezesc în memoria oamenilor imagini dragi din vremuri frumoase, retrăite cu plăcere ori de câte ori este privit obiectul. În special la evenimente fericite, un asemenea cadou este binevenit. La nunți sau botezuri, un obiect de decor personalizat, o ramă foto specială, un tablou sau un album vor rămâne mărturii ale unor zile speciale.

Dă-ți iubirea pe față cu cadouri personalizate

Atunci când faci ceva cu dedicație, dovedești că ești apropiat și cunoști bine persoana căreia i-l oferi. Pui într-un obiect o părticică de suflet, care va reprezenta cea mai importantă parte a cadoului. Mai ales în cuplu, un cadou personalizat e o armă împoriva rutinei, un mod de a spune original ceea ce s-a mai spus, poate de sute de ori, dar în alte feluri.

La cadouri personalizate, vârsta și sexul chiar nu contează

Băieți și fete, mari și mici, atunci când numele, fața sau ceva caracteristic nouă apare pe cadoul primit, ne bucurăm, indiferent de valoarea sau utilitatea darului. Tuturor ne place să ne punem amprenta pe ceea ce avem în jurul nostru, să trăim cu convingerea că ceea ce reprezentăm are o importanță. Cadoul personalizat face acest lucru în cel mai drăguț mod cu putință. Ne spune că prezența noastră în viața celorlați contează, că avem un rol și oamenii ne îndrăgesc. E valabil în orice țară și în orice moment.

Elimină concurența cu cadouri personalizate

Nimic nu e mai frustrant decât să petreci ore și chiar zile punându-ți mintea la contribuție pentru a găsi cadoul perfect, după care să constați că nu ai fost singurul care a gândit așa și altcineva a oferit deja ceea ce tu credeai că va rupe gura sărbătoritului/sărbătoritei. Cu un cadou personalizat, acest risc dispare. E unic, e original și e numai al tău. Peste ani, va fi prezentat drept cadoul pe care tu l-ai oferit, nu va fi niciodată pus într-o cutie de vechituri la rubrica „autor necunoscut”.

Așadar și prin urmare, cadoul personalizat rămâne opțiunea cea mai tare. Spune multe despre tine, despre persoana care îl primește, despre relația voastă, e unic, original, nu ține cont de vârstă, sex și religie, rămâne în amintire și poate fi adesea chiar mai puțin costisitor. Cu atâtea avantaje, următoarea aniversare nu poate fi o problemă!

Referințe:

twentyfingers.co.uk

Lecturi suplimentare

Folosim cookies-uri pentru personalizarea conținutului și altele. Continuând, acceptați folosirea acestora. Accept