Un prieten în fiecare zi

Sănătate și frumusețePublimix

„Prietenii sunt familia pe care ți-o alegi”. - Jess C. Scott

Se spune că măsura vieții noastre poate fi văzută în prietenii noștri, în oamenii de lângă noi, mai exact spune-mi ce fel de prieteni ai ca să îți spun cine ești.

„Prietenia înseamnă un suflet în două trupuri.” - Aristotel (sursă imagine)

Cu toate acestea, nu ar trebui să ne fie teamă să ne conectăm zilnic cu cât mai multe persoane, să încercăm să ne facem un prieten pe zi, care ar putea devenii într-o zi o bază solidă în viața noastră.

Unii dintre noi avem tot felul de prieteni, cei mai buni, cei de la distanță și chiar cei pe care îi numim cunoscuți. Ne ajută în vremurile rele și „dansează” cu noi în vremurile bune.

Știu de gândul de a ieși din zona de confort și de a încerca să creezi o legătură cu cineva pe care nu cunoști. Frica de respingere este vie în majoritatea dintre noi. Pentru a lupta cu această frică, trebuie să privim în jur și să încercăm să recunoaștem toți oamenii minunați din viața voastră, nu ne pot face decât bine.

„Prietenia e lucrul cel mai greu de explicat. Nu este ceva ce se poate învăța la scoală. Dar dacă nu ai învățat ce înseamnă prietenia înseamnă ca nu ai învățat nimic.” - Muhammad Ali (sursă imagine)

Prieteniile necesită reciprocitate, admirație, respect, încredere, sprijin emoțional. O conexiune cu cineva nou, poate aduce noi experiențe și mult ajutor în viața noastră.

Prietenia este minunată, este la fel de veche ca și omenirea dar asta nu înseamnă că este ușoară.

Prietenia este ca un parteneriat, cere timp, efort și uneori impune sacrificii. Dar în schimbul acestei relații pe viață, un prieten ne poate oferii o imensă susținere în vremuri bune și mai puțin bune, așa deci, ieșiți și oferiți-va șansa de a cunoaște oameni noi și frumoși care vă pot devenii noi prieteni, un prieten în fiecare zi.

Lecturi suplimentare

Folosim cookies-uri pentru personalizarea conținutului și altele. Continuând, acceptați folosirea acestora. Accept