Timpul trece, tenul rămâne...

Sănătate și frumusețeElysees

...mai mult sau mai puțin tânăr

Multe studii au încercat să identifice factorii care ne afectează prospețimea obrazului, pe măsură ce anii trec. Vremea, soarele, vârsta în sine, moștenirea genetică nu lucrează mereu în favoarea noastră. Cu toate acestea, putem avea și noi o contribuție însemnată la păstrarea (sau la pierderea) aspectului tânăr al pielii. Stilul de viață, dieta, orele de somn sau hidratarea își pun amprenta în mod direct pe fața fiecărei persoane. Fumatul, de pildă, produce așa numiții radicali liberi, adică foste molecule sănătoase de oxigen, devenite instabile și hiperactive și care lezează celulele, provocând, printre alte neplăceri, și riduri premature.

Cu cărțile pe față!

Ce se întâmplă, în timp, cu fața tinereții, cea netedă, suplă și moale, cu un colorit frumos și egal? Trece printr-un proces normal de maturizare, care poate fi mai mult sau mai puțin evident, în funcție de ajutorul primit din partea noastră.

În prima parte a vieții, tenul normal și sănătos se bucură din plin de componente benefice precum colagenul (care asigură fermitatea pielii), elastina (după cum îi spune și numele conferă elasticitate) și glicozaminoglicani (care se ocupă de hidratare). Interesant este faptul că, la microscop, un frgament de piele colectat dintr-un rid nu se deosebește cu nimic de un fragment prelevat dintr-o zonă neridată. Așadar, ce determină ridurile să apară? Cel mai probabil, procesul complex alcătuit din două secvențe paralele și distincte: îmbătrânirea intrinsecă și îmbătrânirea extrinsecă.

Îmbătrânirea intrinsecă este procesul natural care se derulează în timp, independent de factorii externi. După vârsta de 20 de ani, cantitatea de colagen produsă în mod normal de organism scade cu 1% în fiecare an.>

Îmbătrânirea extrinsecă este cea care provoacă în mod evident formarea ridurilor, ca o consecință a factorilor exteriori care acționează asupra tenului. Expunerea la soare, schimbările mari de temperatură, poluarea sau fumul de țigară lasă autografe mai puțin agreabile la nivelul pielii. Factorii nocivi care ne atacă din afară accelerează pierderea de colagen, elastină și toate substranțele care își aduc aportul la fermitatea tenului, cauzează formarea petelor maronii, subțiază pielea și adâncesc ridurile.

Orice problemă are cel puțin o soluție

Pentru a combate semnele îmbătrânirii tenului și petele maronii, GUINOT a creat Tratamentul Hydra Peeling. O veritabilă alternativă la medicina estetică, tratamentul produce rezultate vizibile și conferă strălucire tenului, la scurt timp după aplicare. La Elysees Beauty Studio acest tratament-minune este disponibil în formule personalizate și adaptate fiecărei persoane. Primul pas îl reprezintă evaluarea tenului și diagnosticarea principalelor probleme de la nivelul pielii. Cosmeticienele salonului, pe baza evaluării, dar și a bogatei experiențe profesionale pe care o au, pot recomanda varianta cea mai potrivită, în funcție de caracteristicile fiecărui tip de ten.

Tratament Hydra Peeling Guinot

Tratamentul Hydra Peeling este propus în două formule:

  • Peelingul Hydra PH: exfoliază în profunzime, reduce semnele îmbătrânirii, atenuează petele maronii și conferă luminozitate tenului;
  • Peelingul Hydrabrasion: elimină celulele moarte de la suprafața pielii și redă strălucirea tenului. Această versiune este potrivită pentru tenul sensibil.

După faza de peeling, esteticiana efectuează un masaj regenerator, care destinde pielea și stimulează activitatea celulară, pentru un efect de reîntinerire. Tratamentul se încheie cu aplicarea Masque Hydra Beaute, o mască peel-off cu efect revigorant și calmant, care lasă senzația unui ten reînnoit.

În doar 45 de minute, tenul devine ca "nou" : strălucitor, luminos, petele maronii sunt atenuate, iar pielea arată vizibil mai tânără.

Rezultate de înfrumusețare:

  • 100% dintre femei au observat un efect de strălucire, iluminare și uniformizare a tenului, pielea devenind netedă și catifelată, după doar un tratament;
  • 80% dintre femei au observat atenuarea petelor maronii și un efect vizibil de întinerire a tenului, după doar 3 tratamente.

Tinerețea nu e doar o stare de spirit, poate fi și o stare de fapt, atunci când ai grijă de tine.

Oferta lunii noiembrie: La achiziționarea a 3 tratamente Hydra Peeling (250 / lei / tratament) primești CADOU o cremă de îngrijire GUINOT, în funcție de nevoile pielii tale, in valoare de peste 250 lei.

Elysees Beauty Studio
Piața Unirii, Strada Matei Corvin, nr.1, Timișoara
Tel: 0752655953
Facebook
Website

 

Referințe:

webmd.com scientificamerican.com

Lecturi suplimentare

Folosim cookies-uri pentru personalizarea conținutului și altele. Continuând, acceptați folosirea acestora. Accept