Ce ne punem în cap, pentru 2018?

Sănătate și frumusețeMonica

Alege o viață plină de culoare!

Dacă te gândeai că moda și-a epuizat gama de culori în ceea ce privește podoaba capilară, 2018 vine să ne dovedească exact contrariul. Cu o paletă de nuanțe strălucitoare și îndrăznețe, cu combinații originale și extravagante, trendurile noului an te vor face să ieși în evidență cât ai zice vopsea de păr. Sunt gândite să ofere o notă fresh, care care să îți pună în valoare trăsăturile, culoarea ochilor și, nu in ultimul rând, frumusețea naturală. Iată câteva idei pentru a lua startul cu dreptul într-un an care se anunță... plin de culoare.

De Revelion, coafura nu ne dă bătăi de capVremea coafurilor complicate a trecut, pășim în noul an 2018 cu un look lejer și natural, ușor de obținut și de întreținut

Ombre auriu

Pentru ca acest tip de ombre să arate bine, trecerea de la o culoare la cealaltă are loc gradual. Astfel, la rădăcină poți avea o nuanță de arămiu, chiar ciocolatiu, care la vârfuri să ajungă la o nuanță de blond deschis. Această culoare de păr la modă anul acesta se potrivește atât femeilor cu pielea deschisă la culoare, cât și celor cu un ten măsliniu.

Nuanțe culori de păr: ombre auriu

Sare și piper

Probabil știi deja că, la sfârșit de an 2017, se purta gri. Nou-venitul 2018 și-a pus în gând să ofere și mai mult dramatism în alegerea nuanțelor. Astfel, blondul-gri deschis, având rădăcini cu baza foarte închisă va fi la mare căutare. Această combinație de sare și piper se potrivește îndeosebi femeilor cu pielea deschisă la culoare.

Nuanțe culori de păr: sare și piper

Oranj ars

La bază roșu, la vârfuri arămiu - această combinație de culori calde constituie una dintre cele mai în vogă look-uri pe care le poți adopta 2018. Se potrivește îndeosebi femeilor cu ochii albaștri și verzi, însă și celor cu un ten deschis, ușor bej.

Nuanțe culori de păr: oranj ars

Păr decolorat

Deși blondul deschis este destul de dificil de întreținut, face o impresie bună și se pare că blondele se bucură de mai multă simpatie în societate, conform unor studii. Femeile care adoptă acest stil arată clar că sunt foarte atente la aspectul lor. Blondul se potrivește și femeilor cu o pielea deschisă la culoare, dar și celor cu tenul măsliniu.

Nuanțe culori de păr: blond

Ochi de tigru

Ochii de tigru combină, de fapt, nuanțe de miere, ambră și ciocolatiu deschis, toate armonizate printr-o tehnică unică de balayage. Este o culoare de păr subtilă și ușor de întreținut și poate fi purtată de orice femeie, indiferent de nuanța tenului sau de culoarea ochilor.

Nuanțe de păr: ochi de tigru

Mov ciocolatiu

O combinație neașteptată de ciocolatiu și roz deschis își face loc cu succes în noutățile aduse de 2018, în materie de culori de păr. Este o modalitate excelentă pentru brunete de a obține un look modern, cu ajutorul șuvițelor. Orice femeie brunetă poate alege această nuanță de păr, care se întreține extrem de ușor.

Nuanțe culori de păr: mov ciocolatiu

Nude

Nude este o culoare de păr creată pentru a completa orice nuanță de ten. Este o metodă perfectă prin care poți face o schimbare semnificativă, care va atrage doar priviri admirative. Pe lângă faptul că este versatilă, aceasta îți subliniază trăsăturile într-un mod unic.

Nuanțe culori de păr: nude

Punk

Acest look îndrăzneț și intens se realizează cu ajutorul culorilor punk, vibrante. Câteva accente albastre sau violet pot fi exact ce ai nevoie pentru a ieși din anonimat. Aceste accente (șuvițe) ies in evidentă îndeosebi pe părul închis la culoare, deoarece contrastul este subtil și expresiv, în același timp.

Nuanțe culori de păr: punk

Baby blonde

O altă variantă a părului blond la modă este baby blonde. Acesta este mai închis la rădăcini (față de varianta decolorată) și poate fi alegerea perfectă pentru femeile cu părul natural deschis la culoare. Deoarece este mai greu de întreținut, femeile brunete nu sunt sfătuite să încerce o asemenea schimbare.

Nuanțe culori de păr: baby blonde

Bronz

Bronzul este regândit în acest sezon și are câteva tente blonde. Aplicată pe un păr închis la culoare, combinația adaugă dimensiune și creează un aspect unic, care va fi apreciat de toată lumea. Această culoare de păr este indicată femeilor cu pielea măslinie, care au părul natural șaten închis, ciocolatiu sau brunet.

Nuanțe culori de păr: bronz

Roz-căpșună

O nuanță veselă, care se potrivește oricui, chiar și brunetelor. Totuși, înainte de a lua această decizie, consultă-te cu hairstylistul tău, pentru a lua decizia corectă.

Nuanțe culori de păr: roz-căpșună

Atingeri ciocolatii

Deși schimbările sunt mai greu de obținut în cazul brunetelor, aceste femei își pot „îndulci” culoarea părului cu ajutorul șuvițelor ciocolatii, care par mai degrabă atingeri aurii. Un astfel de look va atrage întotdeauna atenția.

Nuanțe culori de păr: ciocolată

Ultra Violet

Inspirându-ne din trenduri, culoarea anului 2018 este declarata de institutului Pantone ca fiind ULTRA VIOLETUL. Se realizează pe o bază decolorată, pentru a obține rezultatul dorit, în funcție de opțiune, de la un violet intens la un violet mai light. Este una din favoritele mele, inspirată de culoarea superbă a lavandei. Aceasta nuanță se adaptează foarte bine unui ten deschis, roze.

Nuanțe culori de păr: ultra-violet

2018 intră în viața noastră printr-o explozie de culoare și vitalitate. Alegerile ne aparțin și ar fi păcat să ratăm șansa de a ne pune în valoare trăsăturile, condimentându-ne aspectul cu un strop de spirit de aventură.

Fir cu fir, prin tainele podoabei capilareFiecare fir de păr care intră în alcătuirea podoabei capilare ascunde o structură complexă, fiind un organism viu, care are nevoie de atenție și îngrijire

Oferta e pentru toate gusturile, vârstele, fizionomiile și stilurile. Tu ce alegi?

Indiferent de alegere, cel mai bine e să apelezi la un specialist, care îți poate oferi sugestii creative, în funcție de ten, culoarea ochilor, trăsături și stil, având și mijloacele profesionale de a transforma ideile în realitate.

Pentru o îngrijire completă și corectă, aveți la dispoziție soluții profesionale:

EVOLUTION BY MC
Str. Independenței nr. 21, Timișoara
tel.: 0769 810 109

Referințe:

EVOLUTION BY MC

Lecturi suplimentare

Folosim cookies-uri pentru personalizarea conținutului și altele. Continuând, acceptați folosirea acestora. Accept