Băutori din toate țările, treziți-vă!

Sănătate și frumusețeMonica

Probleme globale, soluții locale

Problemele cele mai arzătoare ale omenirii par, ușor, să își găsească rezolvări fericite. Celebra mahmureală nu va mai da nimănui dureri de cap! Moarea de varză și ciorba de burtă fac loc noii vedete din liga de combatere a efectelor consumului generos de alcool - înghețata de grapefruit. Și NU, în ciuda numărului semnificativ de practicanți ai acestei discipline lichide de la noi, antidotul NU a fost inventat pe meleagurile mioritice, ci tocmai în Coreea de Sud. Acest miracol al dezmeticirii rapide se prezintă sub formă de batoane pe băț, ceea ce ne încurajează să credem că va avea un impact pozitiv asupra poziției verticale a consumatorilor. Numele poate fi singura piedică în comandarea sa, „Gyeondyo-bar” fiind poate mai greu de pronunțat pentru noi, latinii, mai ales după câteva pahare. Traducerea în engleză a denumirii sună „hang in there” și ar putea fi preluată în romană sub forma „spune-mi ce bei, ca să-ți spun câtă înghețată să iei”.

Băutura nu e răspunsul, dar măcar uiți întrebarea

Preocuparea asiaticilor față de cei care muncesc nu se dezminte! Conform declarațiilor făcute de firma producătoare, soluția dulce vine în întâmpinarea problemelor cu care se confruntă acei angajați a căror viață de noapte aglomerată le-ar putea crea dificultăți în performanța la locul de muncă. Adio ochi umflați, limbă încleiată, cap uriaș și ceață în gândire! Economia se va redresa atât prin transformarea foștilor zombie în lucrători model cât și printr-un boom al producției de înghețată, care va fi nevoită să facă față unei cereri în continuă creștere. E un moment care se cere sărbătorit la un pahar!

Următorul pas ar putea fi înghețata pentru combaterea încălzirii globale, ceea ce ne-ar permite să privim cu sânge rece spre viitor!

Referințe:

mashable.com

Lecturi suplimentare

Folosim cookies-uri pentru personalizarea conținutului și altele. Continuând, acceptați folosirea acestora. Accept