De Revelion, contează ce ai în cap

Sănătate și frumusețeMonica

Un an lejer, începe cu o freză relaxată

Să uităm de coafurile rigide precum cocurile strânse și finisate la mare artă, buclele definite impecabil sau părul perfect drept. Anul acesta, stilurile care au făcut furori sunt cele lejere, relaxate, care oferă un look aparent neglijent și cât se poate de natural. Cu cât coafura este executată mai simplu, cu atât arată mai natural. Aceste coafuri se adaptează în funcție de fizionomia fiecărei persoane, de personalitate, de stilul acesteia și de ținuta vestimentară, fiecare detaliu fiind foarte important. Iată câteva idei de coafuri pentru noaptea de Revelion, care te pot ajuta să intri în noul an cu capul sus.

Cocul dezordonat

Nu trebuie să fii expert în realizarea coafurilor pentru a obține rapid un aranjament perfect pentru noaptea de Revelion. Un simplu coc la spate, prins aparent neglijent, este soluția ideală pentru un look inocent, care se va asorta de minune cu orice rochie. Cu un coc dezordonat, ușor ciufulit, de parcă tocmai te-ai trezit și la ieșire ai uitat sa îți aranjezi părul, vei obține garantat un efect de prospețime și naturalețe. Pentru realizarea lui, folosește produse care îți texturează părul, înainte de a-l prinde în coc, iar, la final, foarte puțin spray fixativ pentru a asigura rezistența.

Coc dezordonat

Fir cu fir, prin tainele podoabei capilareFiecare fir de păr care intră în alcătuirea podoabei capilare ascunde o structură complexă, fiind un organism viu, care are nevoie de atenție și îngrijire

Împletiturile la modă

Împletiturile sunt, probabil, ingredientul de bază, instrumentul multifuncțional cel mai utilizat în construirea unei coafuri feminine. Cosițele pot fi oricât de multe vrei: uneori, acestea cuprind toată suprafața părului, iar alteori este suficient să vă împletești cosițe indiene, care sunt o tendință a sezonului toamnă - iarnă 2017-2018. Pentru a crea o astfel de coafură, trebuie să separi părul în două părți egale printr-o cărare, să îl dai după ureche și de acolo să începi să împletești, aplicând preventiv o cantitate mică de produse de texturare pe toată lungimea părului. Cosițele indiene descoperă fața și urechile, de aceea, ai posibilitatea de a-ți scoate în evidentă frumusețea și de a completa imaginea cu cercei, un accesoriu îndrăgit de multe femei.

Coafură - împletitură

Noduri de păr

Un alt stil care amintește de o creastă rebelă este cel al nodurilor în păr, realizate foarte ușor pe o coadă prinsă în creștet. Folosește elastice transparente pentru a prinde coada în mai multe locuri, pe lungime, și creează nodurile trăgând ușor părul în afară. Fixează apoi coada pe cap cu ajutorul agrafelor mascate. Ai obținut astfel o coafură perfectă pentru Revelionul petrecut în club.

Coafură - noduri de păr

Bucle lejere

Părul ușor ondulat, în jurul feței sau pe toată lungimea părului, este o altă variantă de coafare cu aspect natural și, în același timp, îngrijit. Este suficient să aplici puțină spumă sau produse de texturizare pentru aranjare pe părul umed, să le repartizezi egal până la vârfuri, după care să secționezi părul în mai multe părți, să îl răsucești ușor cu degetele. Uscă părul și ai instant onduleuri lejere cu efect de aranjare umedă. Pentru un aspect mai definit, poți folosi un ondulator, luând șuvițe mai groase de păr și răsucindu-le ușor. După ce ai terminat, ciufulește părul și aplică spray fixativ.

Coafură - bucle lejere

Onduleuri

Popularitatea onduleurilor chimice a trecut de ceva timp, însă forma vălurită a părului revine în trend, mai ales la ocazii speciale. Variantele contemporane ne permit să obținem acele onduleuri de vis, fără ca sănătatea părului să fie afectată. Pentru un look modern, este suficient să achiziționăm bigudiuri din spumă de cauciuc. Această metodă nu este doar inofensivă pentru păr, ci și foarte comodă, în special dacă dorim să ondulăm părul în timpul nopții. Există suficient de multe sortimente, astfel încât se pot alege dimensiunile potrivite, în funcție de lungimea părului și de forma dorită a onduleurilor. Bigudiurile se aplică pe părul umed, texturat cu spumă lejeră, cel mai bine, înainte de somn, pentru a le lăsa să stea peste noapte. Înainte de a scoate bigudiurile dimineața, pe păr se aplică spray de fixare, astfel încât să ne bucurăm de un aspect mai îngrijit și un efect de durată. Pentru a nu le strica forma, nu folosim peria de păr, ci îl aranjăm doar cu degetele.

Coafură - onduleuri

Cornițe jucăușe

Un must have al noului sezon este coafura cu cornițe sau două cocuri în vârful capului. O variantă foarte comodă, pentru că este ușor de realizat și nu ia mult timp. Așadar, cum se fac aceste cornițe jucăușe? Mai întâi, va trebui să piepteni foarte bine părul, să îl separi în două părți egale cu o cărare dreaptă. Dacă ai breton, ascunde-l, lăsând doar două fire în ambele părți (la dorință). Stabilește înălțimea la care să fie amplasate cornițele, după care strânge părul în două cozi de ambele părți. Răsucește-l în spirală și nu uita de spray-ul de fixare. Cu câteva agrafe, freza își va menține forma, chiar dacă se încinge atmosfera.

Coafură - cornițe jucăușe

New Look, o revoluție în modă, marca Christian DiorColecția New Look, lansată de Christian Dior, a pornit o revoluție în modă și în promovarea eternului feminin, mereu fermecător

Coadă de cal stilizată

Coada de cal este o coafură simplă, care ne amintește de copilărie. Modesta „coadă de cal” s-a transformat, de-a lungul timpului, într-o coafură cool, drăguță și stilată, indiferent dacă îți împletești părul, îl prinzi simplu la spate sau îi dai volum sau bucle foarte lejere. Coafura îți dă o aură glamour, tinerească, îți subliniază trăsăturile făcându-te să arăți proaspătă și sexy.

Spre deosebire de coafurile menționate mai sus, aceasta necesită acuratețe în executare și nu urmărește să obțină acel efect de neglijență. În ciuda simplității sale, o coadă de cal poate fi ideală nu doar într-un dress code de lucru, ci și la o ținută de seară, dacă se mai adaugă și câteva accesorii. Există foarte multe versiuni ale acestei coafuri, însă cea mai actuală rămâne a fi coada de cal amplasată în vârful capului. Aplică pe păr un mousse pentru coafare, acesta va face părul ascultător și îi va da luciu. În general, nu este dificil să facem o coadă de cal, însă uneori am vrea ca aceasta să fie cât mai sus. Iată un mic secret: la baza cozii, în partea din spate, ascunde câteva agrafe, fixându-le pe elastic, acestea nu doar vor ridica coadă, ci o vor menține pe toată durata zilei.

Coafură - coadă de cal stilizată

Agrafe

Agrafele sunt accesorii indispensabile pentru păr, care, în acest sezon, trebuie să fie la vedere. Cu ajutorul lor, se pot obține nu doar coafuri frumoase, ci adevărate opere de artă. O astfel de opțiune este ideală chiar și dacă ai părul scurt. În restul cazurilor, fantezia nu are limite. Voi alegeți cum să le aranjați în păr (zigzag, în cruce, vertical sau orizontal etc.).

Coafură: agrafe

Așadar, tendințele vin tot mai des din stradă, aceste idei sunt mai aproape de viața reală, decât moda. Cu cât mai simplă este coafura, cu atât mai actuală va fi și imaginea voastră. Coafurile la modă în perioada de toamnă-iarnă 2017 - 2018 au dovedit încă o dată că tendința de a crea o coafură complicată a rămas în trecut. De aceea, folosește accesoriile de păr potrivite și lasă fantezia să îți direcționeze mâinile.

Să aveți un 2018 original și senzațional, de la cap la coadă!

Pentru o îngrijire completă și corectă, aveți la dispoziție soluții profesionale: EVOLUTION BY MC

Referințe:

Evolution by MC

Lecturi suplimentare

Folosim cookies-uri pentru personalizarea conținutului și altele. Continuând, acceptați folosirea acestora. Accept