În călătorie spre destin

Locuri de muncăPublimix

„Nu am muncit inutil şi nu m-am băgat în lucruri care nu mi-au făcut plăcere. Până la urmă, mi-am făcut un drag din a merge la munca pe care o fac”. - Horațiu Mălăele

Un lucru amuzant despre viitor?

Nu este niciodată la fel de fantastic cum sperați și nici nu ar trebui să vă îngrijoreze așa cum vă temeți. Singurul lucru sigur este că vremurile se vor schimba și va trebui să vă adaptați.

Deși nu există nici o modalitate de a ști exact cum va avea loc această schimbare, de foarte multe ori, viitorul nu este ceea ce ați crezut că va fi, însă va puteți decide singuri soarta.

Mergeți într-un loc liniștit, un loc unde puteți să vă gândiți atât cât doriți, fără a fi întrerupt. Folosiți-vă timpul pentru a vizualiza ceea ce doriți să realizați în viitorul ce va urma. Imaginați-vă un tablou al vieții din care nu vreți să faceți parte, ieșiți din cadrul acela prin forța dorinței de a realiza un destin diferit de cel prezent. Poate că vi se va părea amuzant, însă va asigur că nu va fi o decizie simplă și deloc confortabilă.

Gândiți-vă la ceea ce sunteți buni, la ce vă place să faceți și la ce sunteți pasionați. Probabil vă veți gândi la multe lucruri. Imaginați-vă o activitate pe care ați fi fericit să o faceți în fiecare zi, timp de 40 de ani, zi de zi, cu orice preț. Va fi decizia vieții dumneavoastră.

Gândiți cu încredere despre obiectivele și ambițiile viitoare și mai ales, credeți cu tărie în ele. Cu puțină muncă grea și multă perseverență puteți avea viitorul mult visat.

O mulțime de oameni nu au nicio idee despre ceea ce vor să facă sau sau unde să ajungă, este nevoie de mult mai multă determinare, direcție și viziune dar atât timp cât ceea ce faceți acum, va face fericiți, atunci sunteți pe calea cea bună.

Lecturi suplimentare

Folosim cookies-uri pentru personalizarea conținutului și altele. Continuând, acceptați folosirea acestora. Accept