Carieră în design floral

Locuri de muncăPublimix

„Florile sunt poeziile pământului”. - Valeria Mahok

„Florile sunt poezia reproducerii, exemplul eternei seducții a vieții.” - Jean Giradoux (sursă imagine)

Cel mai romantic loc de muncă

Vremea se încălzește, iar sezonul ocupat pentru nunți și evenimente este aproape în plină desfășurare, ceea ce înseamnă că designerii florali se pot aștepta la o creștere a rezervărilor pentru serviciile lor.

Cine nu a visat vreodată să își petreacă zilele înconjurat de trandafiri și liliac de grădină, în locul veșnicului birou? Deținerea unui magazin de flori este una din acele locuri de muncă romantice pe care mulți oameni o visează.

Un florar este o persoană care nu doar vinde flori ci și aranjează, crează buchete estetice și aranjamente florale pentru ocazii și diferite evenimente.

„Florile reprezintă adevăratul limbaj al dragostei.” - Park Benjamin (sursă imagine)

Dacă doriți să deveniți un designer profesionist floral (există cursuri online) este important să vă creați un spațiu dedicat în care puteți practica această meserie frumoasă, plină de culoare și miresme. Alegeți un spațiu cu pardoseli care nu vor fi deteriorate de apă, deoarece veți lucra mult și cu apa. Asigurați-vă că iluminarea este bună și puternică. Culoarea și textura florilor precum și orice imperfecțiuni trebuie ținute sub observație și cel mai important, aerul condiționat este obligatoriu. Acest lucru vă va ajuta să păstrați aranjamentele dvs. în stare proaspătă înainte ca clienții să le ridice.

„În artă nu poți face nimic fără pasiune.” - Marcel Salinas (sursă imagine)

După ce ați făcut cursurile de specialitate și ați obținut experiența de lucru, veți înțelege mai mult ce înseamnă să lucrați într-un magazin de flori și să faceți buchete. În acest moment, puteți începe să clarificați care sunt obiectivele dvs. atunci când vine vorba de cariera dvs. de design floral. Cele două posturi dintre multele pe care această carieră le oferă sunt postul de designer de flori specializat în nunți si evenimente, care lucrează dintr-un atelier de studio sau de acasă sau postul instructor de design floral cu toate acestea, dacă sunteți interesat să vă începeți propria afacere, va fi important să vă dezvoltați propriul stil floral.

Ce mai așteptați, începeți să creați și faceți din designul floral o parte naturală a vieții dvs.

Lecturi suplimentare

Folosim cookies-uri pentru personalizarea conținutului și altele. Continuând, acceptați folosirea acestora. Accept