Funcțional și elegant - ce mai puteți cere?

ImobiliarePublimix

„Nu pleca, dacă poți să stai. Nu sta în picioare, dacă poți sta pe scaun. Nu sta pe scaun, dacă poți să te întinzi pe pat”. - proverb suedez

Scaunele laterale sunt unele dintre cele mai versatile și practice piese de mobilier pe care le puteți avea vreodată. Sunt ușor de deplasat, se potrivesc în locuri mici și incomode și sunt deosebite accente decorative.

Ce este un scaun lateral?

Prin definiție, un scaun lateral nu are brațe. Cu toate acestea, pentru a evita confuzia, acest articol definește un scaun lateral, drept scaun pentru o persoană.

„În lucrurile mari, oamenii se arată așa cum le convine să se arate; în cele mici, ei se arată așa cum sunt.” - Chamfort (sursă imagine)

Cum să cumpărați scaune laterale

Înainte de a cumpăra scaune laterale, este important să vă gândiți la principala lor funcție. Vor fi în camera de zi sau în dormitor? Vreți să se amestece în decorul camerei sau să iasă și să facă o declarație?

Mărimea

Ca regulă generală, mărimea scaunelor dvs. ar trebui să se bazeze pe mărimea canapelei din camera de zi. Un scaun care este mai mic decât canapeaua va face camera dvs. să pară mai aerisită, mai primitoare în timp ce un scaun mai mare va face camera să apară mai aglomerată, mai grea.

Stil

Când vine vorba de stil, cerul este limita. Alegeți o piesă de tranziție care să fie la granița dintre linia modernă și cea tradițională. Cu siguranță veți impresiona.

Material

Scaunele laterale pot fi făcute din aproape orice. Unele exemple populare de materiale și finisaje includ: lemn, metal, piele.

Lumina noastră cea de toate zileleLumina reprezintă unul din cele mai importante elemente de decor, atât de accesibilă și, cu toate acestea, adesea ignorată.

Materialul pe care îl folosiți ar trebui să fie luat în considerare înainte de a cumpăra. S-ar putea să găsiți un scaun metalic care arată grozav, dar ar putea să nu fie confortabil să vă așezați.

Scaunele de tip vintage sunt adesea foarte rezistente și de o calitate mai bună decât cele moderne. Indiferent ce decideți, asigurați-vă că luați în considerare calitatea piesei.

Lecturi suplimentare

Folosim cookies-uri pentru personalizarea conținutului și altele. Continuând, acceptați folosirea acestora. Accept