Ochi pentru design

ImobiliarePublimix

„Casa ta este locul unde tu prosperi, trăiești bine”. - Aristophanes

Dacă sunteți în căutarea celei mai frumoase trio-uri de culoare, roz, alb și gri este culoarea finală. Albul și griul sunt neutre, clasice și versatile, în timp ce rozul aduce o atingere modernă și o doză de feminitate într-un spațiu pe care îl veți îndrăgi, cu siguranță.

Albul - puritate

Este folosit pentru a crea un aspect aerisit, liniștit și pur. Dacă într-o cameră este folosit pe pereți, mobilier sau podea, albul poate da impresia că este mult mai mare decât este și poate da o prospețime revigorantă. Pentru a profita de efectele psihologice ale culorii albe, nu ar trebui să le folosiți prea mult, doar pentru a sublinia anumite lucruri, cum ar fi ferestrele și ușile.

„Arta nu urmărește reprezentarea unui lucru frumos, ci frumoasa reprezentare a unui lucru.” - Immanuel Kant

Gri - eleganță

O combinație foarte trendy în acest moment este culoarea gri, dacă doriți să evidențiați un obiect special. Interiorul în nuanțe de gri, o formalitate de o eleganță subtilă. fără a fi prea conservatoare. Efectul de culoare gri depinde foarte mult de nuanța de culoare pe care o veți folosi. De exemplu, în cazul în care griul are o nuanță galbenă poate fi deprimant, mai ales dacă aveți lucruri în cameră în diferite nuanțe de maro.

Dar o nuanță frumoasă de gri, în combinație cu culoarea albă, poate crea un aspect curat și răcoritor. Dacă aveți prea multe zone de gri vor deveni predominante și veți crea un mediu plictisitor.

Ezzo Design, o companie agreabilă acasă sau la muncăEzzo vine la tine acasă sau la locul de muncă cu o viziune proaspătă și inedită asupra modului în care spațiul poate spune o poveste de viață.

Roz - feminitate

Puteți utiliza culoarea roz pentru a crea o atmosferă proaspătă și fină în casă, chiar dacă este considerată o culoare feminină. Rozul prăfuit vă va face să vă simțiți confortabil și cald, aduce tandrețe și ușurare în casa dvs.

Utilizate în designul interior, efectele psihologice ale culorii roz sunt liniștitoare și confortabile. De cele mai multe ori, această culoare, ne duce cu gândul la dulciuri, flori și stări de bine.

Lecturi suplimentare

Folosim cookies-uri pentru personalizarea conținutului și altele. Continuând, acceptați folosirea acestora. Accept