Negocierea - cheia succesului când cumperi o locuință

ImobiliareMonica

Casă, dulce casă

Totul se negociază, mai ales atunci când faci o investiție pe termen lung, cum ar fi o casă pentru tine și familia ta. Aplicarea unei strategii bune de negociere îți poate aduce câștigul dorit, indiferent dacă ești cumpărător sau vânzător. Dacă ești atent, bine informat și știi ce își dorești te poți muta la casa ta sau poți să închei o tranzacție profitabilă în timp record.

Se spune că cel mai deștept cedează și asta, în limbajul tranzacțiilor imobiliare, se traduce prin maleabilitate. Încăpățânarea nu este varianta câștigătoare când dorești să îți cumperi o casă potrivită. Orice client speră să obțină un produs bun, la un preț mic, mai ales dacă este vorba despre locuința pe care o visează. Proprietarii la rândul lor, au înțeles că trebuie să fie mai deschiși la discuții și acceptă că regulile sunt stabilite de cumpărători. Pentru a încheia o afacere bună, trebuie să știi cum să negociezi, și, bineînțeles, când să te oprești.

Negociezi și câștigi

Cei care se ocupă de tranzacții imobiliare și participă zilnic la asemenea discuții știu că negocierea este o adevărată artă. Pe lângă talentul natural și stăpânirea unor noțiuni de psihologie elementară, mai e nevoie și de informații specifice: dinamica pieței, trăsăturile proprietăților, caracteristicile cartierului și ale zonei, etc. Iată câteva reguli de aur pe care le poți aplica pentru a obține succesul dorit:

Mai departe, depinde de norocul, inspirația și motivația fiecărei persoane pentru a găsi o casă potrivită cu visele și viața sa.

Referințe:

imopedia.ro

foto creditlink

Lecturi suplimentare

Folosim cookies-uri pentru personalizarea conținutului și altele. Continuând, acceptați folosirea acestora. Accept