Lemnul este unul dintre cele mai vechi resurse naturale ale omenirii

ImobiliarePublimix

„Ceea ce arată ca lemn trebuie să rămână lemn, iar oțelul trebuie să rămână oțel”. - Gunter Behnisch

Lemnul, principalul țesut de întărire și nutriție a copacilor și a altor plante și unul dintre cele mai abundente și versatile materiale naturale.

Un material durabil și reciclabil care a deținut mult timp un loc natural în casele și grădinile noastre, sub formă de pardoseli, mulaje, placări, terase, garduri și așa mai departe.

Produs de multe specii botanice, lemnul este disponibil în diferite culori și modele, este de asemenea, un material de construcții foarte popular, dar și costisitor.

Este puternic în raport cu greutatea sa, este izolat la căldură și electricitate și are proprietăți acustice dorite. În plus, conferă un sentiment de "căldură" care nu este posedat de materiale concurente, cum ar fi metalele și este ușor de lucrat.

Ca material, lemnul a fost în serviciu de când oamenii au apărut pe Pământ.

Prelucrarea lemnului are un lung și bogat loc în istoria noastră. Oamenii timpurii au folosit-o împreună cu piatra și lutul, ca unul dintre primele materiale pe care le-au stăpânit.

Ea rămâne relevantă și astăzi, deoarece multe obiecte din viața noastră de zi cu zi sunt fabricate din această formă robustă.

În zilele noastre, artiștii mențin o comunitate în lucrările lor de artă din lemn, fiecare transformând această formă rigidă în ceva neașteptat de frumos, încorporând lemnul direct în designul interior, a caselor, în arhitectura clădirilor și diferitelor lucruri de uz din viața noastră.

Există mii de specii de lemn și sute care sunt utilizate în producția de mobilier comercial. Buștenii utilizați în dormitorul, în mesele sau mobilierul din casă pot avea sute de ani iar finisajele folosite sunt pentru a spori frumusețea și durabilitatea lor.

Când utilizați lemnul pentru decorațiuni interioare, vă creați o casă personală și caldă. Lemnul se potrivește oricărei case, indiferent de stil și perioadă.

Lecturi suplimentare

Folosim cookies-uri pentru personalizarea conținutului și altele. Continuând, acceptați folosirea acestora. Accept