Beneficiile curățeniei de primăvară

ImobiliarePublimix

Vechea tradiție a curățeniei de primăvară se pregătește să ne întâmpine.

Da știu, e prea devreme, prea devreme să ne gândim la primăvară și mai ales, cine mai are timp și de curățenie? Cu toate întrebările înainte, răspunsul de care aveți nevoie vine cu multe avantaje. Mulți dintre noi cred că această activitate de început de primăvară e un fel de „maraton” al curățeniei, care implică o mulțime de lucruri fizice, efort, timp etc. încercând să o amâne.

Curățenia de primăvară, poate fi o oportunitate de a ne curăța pe noi înșine, mental, psihologic și de a ne încărca cu emoții constructive?

Cine nu își dorește lucrul acesta? Dar există o problemă... oh nu, iar curățenie? Să vedem...

Creați spații pozitive

Prin aducerea unei noi vieți în casa dvs. (poate fi un soi de flori exotice) curățenia de primăvară vă oferă o oportunitate de a vă împrospăta spațiul, ceea ce la rândul său va crea medii noi, plăcute și vă va face să vă simțiți mai bine. Rearanjați mobilierul, cumpărați niște perne noi pentru canapea, schimbați culoarea pereților pentru a vă bucura de o nouă încăpere sau de ce nu, geamuri decorate cu draperii în ton de primăvară.

„A fi curat sufletește necesită efortul de a face permanent curățenie. Dar merită!” - aforism de Constantin Pavel (sursă imagine)

Renunțați la lucruri

Vorbim despre lucrurile de care sunteți atașați emoțional, cu toții le avem. Aveți în continuare scrisori de dragoste vechi din relațiile anterioare sau CD-uri pe care nu le mai ascultați, dar le păstrați pentru că vă amintește de ceva, de cineva din trecut? Obiecte distruse, îmbrăcăminte pe care nu o mai folosiți? Trebuie să le eliminați, să faceți loc unor noi lucruri și noi posibile relații ce vor să intre în viața dvs. Veți simți un minunat sentiment de împlinire, de ușurare după ce ați terminat cu curățarea tuturor lucrurilor de care considerați că nu mai aveți nevoie.

Eliminați sursele de stres

Când elimini lucrurile de care nu mai ai nevoie, elimini surse de energie negativă, surse care poate la un moment dat, au fost foarte importante, au fost pozitive, au fost pline de bine, dar timpul lor a trecut, ai nevoie de un refresh, de un start nou în pas cu anotimpul, să te poți bucura de spiritul casei tale, să te simți mai relaxat, ca nou.

Nu a fost chiar atât de greu, și totuși... când începeți curățenia de primăvară?

Lecturi suplimentare

Folosim cookies-uri pentru personalizarea conținutului și altele. Continuând, acceptați folosirea acestora. Accept