TrackR - dispozitivul de urmărire pentru obiectele personale

ElectroniceAdrian S.

Atunci când crezi că totul e pierdut - apare TrackR

Se întâmplă să nu îți găsești mașina în mulțimea de mașini de la Mall. Ești suficient de aiurit să nu-ți mai amintești unde ai parcat, la ce nivel sau în care zonă. Încerci disperat cu telecomanda în toate direcțiile și totuși nu reușești nimic. Te apucă puțin disperarea și îți dai seama că viața bate filmul. Se poate să nu fie doar un scenariu, ci chiar o situație reală al cărui protagonist ești chiar tu.

Cum poți să te dai singur în urmărire generală cu TrackR

De acum însă poți să stai relaxat. Nu mai e nevoie să plătești servicii de GPS care te costă o avere, costuri de activare, taxe lunare și toate grijile aferente. Datorită inginerilor și programatorilor, tehnologia care e în continuă evoluție ne oferă soluția. Un mic dispozitiv și un app te pot scuti de griji mari atunci când ai nevoie să ieși din impas data viitoare.

Cine caută cu TrackR, găsește

Despre ce e vorba? Dispozitivul de urmărire denumit TrackR, de mărimea unei monede revoluționează piața. Modul lui de funcționare este foarte simplu, trebuie doar să fie împerecheat cu smartphone-ul personal pe care descarci apoi o aplicație gratuită, după care plasezi dispozitivul de urmărire TrakR pe obiectul care vrei să-l urmărești (cheile de la casă, portmoneul sau mașina ta, depinde ce rătăcești mai repede).

Deschizi aplicația pe smartphone și vei putea vedea lui pe o hartă. Dacă l-ai pus în mașina pe care tocmai n-o găsești, trebuie să selectezi în aplicație „găsește dispozitivul” și vei avea coordonatele locului în care se află ceea ce cauți.

Oferta standard presupune un cost de doar 29 dolari. Dispozitivul de urmărire TrackR se poate adapta oricărui tip de obiect sau animal personal căruia i-l atașezi.

Datele lui tehnice sunt următoarele: diametru 31mm, grosime 3,5 mm, durata de viață a bateriei de până la un an și volumul soneriei de până la 85dB. Oferă o conectivitate Bluetooth 4.0 (low energy), este compatibil iOS și Android 4.4 și superioare, putând funcționa oriunde pe planetă. Poate fi personalizat, accesorizat cu o carabină de metal pentru agățare la chei și de asemenea cu o husă rezistentă la apă.

Referințe:

improvedmindset.comyoutube.com

Lecturi suplimentare

Folosim cookies-uri pentru personalizarea conținutului și altele. Continuând, acceptați folosirea acestora. Accept