AEG - Aparatură Electrocasnică Germană

ElectrocasniceAdrian S.

În mijlocul târgului

Pentru că toamna se numără bobocii, tot atunci are loc și cel mai important târg și spațiu expozițional de produse electrocasnice la nivel mondial, IFA Berlin. Aproape 2.000 de expozanți își prezintă produsele electrocasnice și inovațiile proprii, într-o arie de peste 150.000 metri pătrați, cu un volum de 240.000 de vizitatori și comenzi în valoare de aproximativ 4,5 milioane de euro.

Un lux necesar - Electrolux

De data aceasta, este rândul lui Electrolux cu brandul său AEG să ia crema premiilor. Conform comunicatului de presă al IFA, Dan Arler în prezent responsabilul AEG pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa pe zona de electrocasnice a afirmat că: „În inima ei, strategia noastră este aceea de a oferi cea mai bună experiență pentru a ajuta consumatorii să-și achizitioneze un produs al nostru. Dorim să ajutăm oamenii să-și gătească cea mai bună mâncare gătită vreodata pentru familiile și prietenii lor, cu produse care vorbesc limba lor, și să le oferim expertiza care îi sprijină în îngrijirea hainelor lor ca acestea să rămână noi și să arate bine timp îndelungat”.

Gama maestro

Pentru prepararea și răcirea alimentelor, această gamă de electrocasnice AEG reconsideră elementele practice utilizând o tehnologie inovatoare și un design receptiv la eficientizarea procesului.

Gamă de electrocasnice maestro include: o mașină de spălat vase care îți ridică coșul cu vase de spălat pentru a asigura o încărcare și o descărcare ergonomică, un cuptor care îți vorbește ca un chelner la restaurant, întrebându-te cât de pătrunsă vrei să fie friptura, un frigider cu ușă flexibilă de stocare ce poate fi personalizat în funcție de nevoi, un aragaz ce își poate ajusta înălțimea (hands free) după nevoie și, în final, un robinet de apă ce furnizează instant apă caldă sau clocotită, eliminând astfel nevoia unui fierbător.

Noua gamă de spălat

AEG oferă o combinație nouă de mașină de spălat și uscător care se pare că lucrează bine în tandem și promite păstrarea culorilor și a texturii rufelor, precum și protejarea fibrelor hainelor, așa cum n-a mai făcut-o altă firmă vreodată. Printre soluțiile inovatoare de primă mână este tehnologia SoftWater care diminuează duritatea apei înainte de spălare, pentru a obține o curățare de neegalat la doar 30 de grade Celsius.

Cu această nouă linie de mașini de spălat, AEG începe și un pionierat în privința utilizării conectivității aparatelor electrocasnice. Centrul de consultanță deschis prin intermediul My AEG app, oferă consumatorilor sfaturi despre programele mașinii de spălat, opțiuni, detergenții utilizați pentru diferitele tipuri de pete de pe haine, ajungând chiar să îi trimită mașinii tale de spălat conectate la internet programul de spălare necesar.

Cele rele să se spele, cele bune să se adune - la noi acasă.

Referințe: ukwhitegoods.co.uk

Lecturi suplimentare

Folosim cookies-uri pentru personalizarea conținutului și altele. Continuând, acceptați folosirea acestora. Accept