Ultima soluție, încă o rezoluție

CopiiAna Maria

Punct și de la capăt

Se termină și 2017. Cu fiecare an ce trece, simt că timpul zboară prea ușor, prea repede și nu ne mai lasă vreme pentru nimic. Ne bucurăm mai greu de lucrurile simple, de oamenii care ne înconjoară, de noi. La sfârșitul fiecărui an, ne facem bilanțul la ce am făcut bun, ce am fi putut schimba și ce ne pregătim să facem în anul următor.

Cum facem ca promisiunile să fie împlinite mai ușor?

Psihologii ne încurajează să punem pe hârtie dorințele, pentru le vom vizualiza mai bine și pentru a ne planifica mai ușor realizarea lor.

Rezoluții pentru 2018

Cu toate astea, nu funcționează pentru toată lumea. De ce? Ori dorința este prea generalizată, ori au existat dorințe împărțite în prea multe zone.

Eu vă propun să încercați 3 rezoluții pentru 2018, fiecare pe un plan separat.

  1. Una care se referă la viață voastră personala: marea iubire, îmbunătățirea relației etc.
  2. Una pentru partea profesională: să avansați, să schimbați jobul, să câștigați la loto (cea cu loto e o utopie, mai bine vă concentrați pe ce puteți face voi).
  3. Una pe partea de dezvoltare personală: ce mă ajută să fiu mai bun, cum lucrez la răbdarea cu cei din jur, cum să îmi schimb perspectiva de a vedea viața, cum să devin un optimist dintr-un pesimist, cum să fiu un părinte mai bun etc.

De împlinirea acestor dorințe depinde doar modul în care abordați lucrurile. Dacă vă străduiți suficient de mult, dacă există voință dar și dorința de schimbare.

Gândește pozitiv pentru o viață mai fericităCea mai mare slăbiciune este renunțarea. Cel mai bun drum spre succes e să mai incerci o data, spunea Thomas Edison

Rezoluții pentru o lume mai bună

Eu aș mai adăuga un aspect, la care nimeni nu se gândește, de obicei: cum pot schimba lumea?

Din punctul meu de vedere, o puteți face în 2 feluri.

  1. Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să vă schimbați pe voi, schimbați ce nu vă place la voi pentru a deveni mai buni, mai înțelegători și mai generoși.
  2. Al doilea lucru este să îi ajutați pe cei din jurul vostru atunci când au nevoie, fără a cere ceva înapoi.

Rezoluții: o lume mai bună

Dacă toți am începe să facem asta, lumea ar deveni un loc mai bun. Nu așteptați să vedeți dacă se schimbă cei din jur, faceți-o voi și prin exemplul personal le veți arată că se poate.

Părinții oferă copiilor modele de comportament pe care cei mici le vor copiaCopiii învață imitând comportamentul părinților, de aceea, cea mai bună metodă educativă este exemplul pozitiv pe care îl putem oferi prin vorbe și fapte

Știu că este greu, dar încercați să răspundeți cu bunătate celor care sunt agresivi, să zâmbiți celor mai puțin simpatici și să vă începeți ziua cu un gând bun.

Pentru mămici, tătici și chiar pitici, de toate pentru toți, informații, povești, trucuri și lucruri numai bune de folosit zi de zi, găsiți în palatul de cleștar, construit cu drag și har de... Zâna Scutecel

Sfârșitul de an să vă fie un nou inceput.

La mulți ani!

Lecturi suplimentare

Folosim cookies-uri pentru personalizarea conținutului și altele. Continuând, acceptați folosirea acestora. Accept