Campionat de mămicie - concurs într-o veselie

Copii Ana Maria

De ce un Campionat de mămicie?

Atunci când devii mamă, timpul pentru tine se împuținează atât de mult încât ai impresia că nu îți rămâne mai deloc. Încă de când am fost însărcinată, îmi făcusem o listă cu toate lucrurile pe care visam să le fac pentru mine, pentru copil sau pentru soț. Nu știu cum s-a întâmplat, dar primele luni au trecut ca prin vis, cu oboseala, bucuriile și emoțiile aferente și parcă am reușit să fac prea puțin din tot ceea ce mi-am propus. Apoi, am decis să lansez blogul, să scriu despre evenimentele din viața noastră și despre experiențele noastre. Pe mine blogul ”m-a obligat” să fiu mai organizată decât eram înainte, să caut idei și mai multe pentru activități cu copiii sau să găsesc soluții la diversele probleme care au apărut în viața mea.

Copiii implicați de mici în treburile casnice devin adulți responsabiliFamiliile în care copiii care își ajută părinții în gospodărie sunt mai active, mai vesele, petrec mai mult timp împreună și învață unii de la alții într-un mod plăcut și amuzant

Nu am vrut să scriu vreodată sau să dau sfaturi despre ce citesc în cărți fără a aplica eu însămi în practică. Pur și simplu, mi se părea că a fi onest față de cititorii tăi înseamnă să le împărtășești din experiența ta personală, să scrii despre lucruri în care crezi și pe care chiar le faci.

O provocare pentru fiecare

Pentru că în viața mea blogul a adus atât de multe beneficii, mi-am dorit să pot motiva, mai mult decât prin articolele scrise, mămicile care mă citesc. Așa a luat viață proiectul Campionatul de mămicie, prin care lansăm 2 provocări săptămânale. Ideea este să ne distrăm, să ne (re)descoperim și să învățăm lucruri noi.

La finalul săptămânii există un premiu (diferit de la săptămână la săptămână), iar la finalul fiecărei luni există un alt premiu. Atunci când se vor încheia cele 3 luni de concurs, va intra în arenă premiul cel mare: 2 nopți de cazare, într-o locație pe care și-o va alege câștigătoarea (cu copii sau fără).

Oricine știe că mamele au puteri supranaturale. Cum altfel ar putea reuși să facă tot ceea ce fac?

Premiul lunii martie este setul de șorț de bucătărie - mamă și fiică.

Șorțuri colorate și amuzante pe care să le purtați în tandem cu fetița voastră atunci când gătiți împreună și vă distrați.

Pe pagina de Regulament vă invit să citiți mai multe. Tot ce trebuie să facă mămicile este să urmărească pagina de Facebook Zâna Scutecel și să afle care sunt provocările.

Mult spor la muncă, distracție și voie bună! Campionatul se încheie pe 30 aprilie.

Fiecare mămică este o campioană și merită să ocupe locul I în inima propriei familii. Însă acum poți să arăți lumii întregi că ai stofă de învingătoare. Intră pe Campionatul de mămicie și acceptă provocarea de a urca pe podium!

foto creditfotolia.com

Lecturi suplimentare

Publimix folosește cookies-uri pentru personalizarea conținutului și altele. Continuând, acceptați folosirea acestora.Accept