EL este dragostea însăși

CaleidoscopPublimix

„Nimănui cu nimic nu fiți datori, decât cu iubirea unuia față de altul”. - (Romani 13:8)

Dragostea lui Dumnezeu ia multe forme pe parcursul poveștilor scripturilor. Părți ale Bibliei se referă chiar la Dumnezeu ca la dragostea însăși.

Dragostea poate fi explicată ca dorind cel mai bun lucru pentru cineva și asta este exact ceea ce Dumnezeu intenționează pentru noi.

„Oamenii trebuie cunoscuți pentru a fi iubiți. Dumnezeu trebuie iubit pentru a fi cunoscut.” - Blaise Pascal

Dragostea lui Dumnezeu este de neînțeles, nici o minte umană nu poate înțelege pe Dumnezeu. Nu putem defini pe Dumnezeu, nu putem furniza un raport complet despre cine este El.

Bethleem, oraşul unde Fecioara Maria l-a născut pe Iisus, în umila iesleBethleem, numit și „casa pâinii”, orașul din care au pornit spre glorie eternă Iisus și David, este azi și un centru turistic important, mai ales de Crăciun, când pelerinii vin aici, asemeni magilor călăuziți în trecut de Steaua de la Răsărit

Dacă Dumnezeu este de neînțeles, atunci și dragostea Lui, pentru că este dragoste divină, diferită de iubirea noastră, deoarece ființa sa este diferită de ființa noastră.

Dumnezeu este Iubire iar dragostea Lui este foarte diferită de dragostea umană. Dragostea lui Dumnezeu este necondiționată și nu se bazează pe sentimente sau emoții. El nu ne iubește pentru că suntem iubitori, El ne iubește pentru că El este dragoste.

Lecturi suplimentare

Folosim cookies-uri pentru personalizarea conținutului și altele. Continuând, acceptați folosirea acestora. Accept