Tu ce faci cu rochia ta de mireasă?

BoutiquePublimix

Ținută de nuntă... cu har

Ai fost o adevărată prințesă, în ziua nunții tale. Acum, rochia stă în dulap, ca o amintire de care nu vrei să te desparți. Şi totuși, ce faci cu ea? Soluția e simplă, o transformi în ceva frumos, cu puțin ajutor din partea unui artist talentat.

Hotărăște-te cum vrei să arate

Rochia albă imaculată, pe care ai purtat-o în ziua nunții poate să prindă o nouă viață, dacă ajunge în mâinile persoanei potrivite. Tosha Ferdean este Artonino și oferă nu doar consiliere vestimentară fostelor mirese, dar le și ajută să își aleagă stilul, culoarea și desenul, le explică pas cu pas transformarea ce urmează și pune la dispoziția clientelor o schiță cu viziunea pe care o are asupra rochiei. „Redress the dress” e un proiect prin care dorește să ajute doamnele să își păstreze pe rochia de mireasă nu doar amintirea nunții, ci și a întregii relații cu persoana iubită.

Rochia de mireasă intră în renovare

Taie, taie, taie

De multe ori, rochia de mireasă avea crinolină sau o formă mai ciudată, care astăzi nu îți mai este pe plac. Nu e nicio problemă, ea se poate tăia sau modifica exact cum îți dorești și ți se potrivește. Tosha te va ajuta să alegi modelul potrivit, îți va explica cum va arăta la final și apoi va trebui să îi lași pe mână prețioasa ta rochie, plină de amintiri. Ea o va tăia, o va coase și o va pregăti de pictat, în culorile alese de tine, evident.

rochia de mireasă

Desen, culoare, o nouă viață

Un desen pe o rochie de mireasă poate dura între câteva ore și câteva zile, în funcție de complexitate. Pas cu pas, tușă cu tușă, va prinde culoare, formă, va prinde o altă viață. Pe ea, artista poate picta povestea voastră, un moment de care să vă aduceți aminte sau pur și simplu niște forme, flori sau fluturi care îi vor da un look complet nou. Şi, pentru că Tosha folosește culori speciale, poți fi sigură că modelul nu se va duce nici în timp, nici la spălat. Dar, ceea ce este extrem de important, rochia ta va fi cu siguranță unică, personală, excepțională.

un desen pe o rochie de mireasă

Uimește!

Tot ce îți mai rămâne să faci este să porți, din nou, rochia ta de mireasă. Să strălucești în ea, exact așa cum ai făcut-o în ziua nunții tale. O rochie unicat, care spune o poveste, va atrage, cu siguranță, toate privirile și, ce este cel mai important, vei fi sigură că nicio altă femeie nu va avea o ținută ca a ta.

Tu ce faci cu rochia ta de mireasă

Cum să îți alegi poșeta idealăPoșeta e pentru femei mai mult decât un accesoriu, așadar trebuie aleasă cu mare atenție, în funcție de ceea ce ai nevoie

De unde a pornit ideea?

Tosha Ferdean și-a dat seama că rochia ei de mireasă stă degeaba în dulap. Așadar, s-a gândit să facă din ea ceva care să poată fi purtat ocazional. Din albul imaculat al rochiei, după ore bune de muncă, a rezultat o operă de artă. Care au fost reacțiile? De uimire, în primul rând, dar și de admirație. „Cea mai interesantă reacție a fost a părinților mei care au fost total împotriva ideii, până când au văzut rezultatul. Atunci a fost prima data în viața mea mama mi-a spus că am talent, deși eu am terminat o școală de arte”, a spus Tosha.

transformare rochie de mireasă

Pentru că a fost încurajată, s-a născut proiectul „Redress the dress” by Artonino. Acum, tot mai multe mirese apelează la ea să dea o nouă viață rochiilor lor. În funcție de complexitatea picturii, transformarea pornește de la 200 de lei.

Sursa foto:

Artonino

Lecturi suplimentare

Folosim cookies-uri pentru personalizarea conținutului și altele. Continuând, acceptați folosirea acestora. Accept