Poșeta, eterna poveste

BoutiquePublimix

O poșetă creată doar pentru tine? Da, se poate!

Pentru orice femeie, poșeta este accesoriul suprem, care îmbină utilul cu plăcutul. Marcă a personalității, completare a ținutei, dar și locul fermecat din care extragem cele mai nebănuite lucruri, geanta ne însoțește la bine și la greu în aventurile zilnice. Tocmai de aceea, visăm mereu la poșeta ideală, care să ne ofere satisfacție estetică și bucurie practică. Atunci când dorim să purtăm ceva unic, să avem un obiect cu poveste, trebuie să ne îndepărtăm de marile magazine și să găsim un artizan local, care să ne pună gândurile în practică.

Anita Markus-Biro

O artistă care nu rămâne pe geantă cu inspirația

Anita Markus-Biro este un creator de frumos de când se știe. A terminat Facultatea de Arte la Oradea, la secția Modă - Tapiserie, apoi a predat ca profesor de arte plastice. Pentru că îi veneau tot felul de idei și le punea rapid în practică, a început să realizeze bijuterii pentru ea și pentru colege. De aici până la primele poșete, a fost doar un pas. Colegele au convins-o că este pe calea cea bună, pentru că erau extrem de încântate de creațiile ei unice. Cu migală și multă răbdare, cu imaginație și îndemânare, a pus la punct mica sa afacere.

Rochia de mireasă intră în renovareCu un strop de culoare și multă imaginație, rochia de mireasă poate să aducă magia din ziua nunții în orice clipă a vieții

Așadar, fiecare obiect care iese din mâna Anitei, spune o poveste. E povestea doamnei romantice, care visează la încântătorul și cosmopolitul Paris, e poșeta zburdalnică a adolescentei care dorește să facă impresie sau e pisicuța preferată a micuței prințese.

Poșete unicat

E greu de spus ce mă inspiră. În general, îmi vin idei deja când văd un material. Îmi place mult să combin țesăturile, să văd cât mai repede gata un model ce îl am deja în gând. Refolosesc multe țesături, produse de mercerie vintage și satisfacția mea este când văd clientele că se bucură. Cred că poșeta și accesoriile pe care le creez, sunt forme de comunicare cu publicul, atât pentru mine, cât și pentru clientele mele.”, spune Anita.

Poșete unicat

Unicat, garantat

Şi, de fapt, cine caută astfel de produse unicat? Doamne, domnișoare sau fetițe cochete sunt absolut încântate de creațiile Anitei. Asta pentru că, ea reușește să surprindă mereu cu ceva nou. Întotdeauna, găsești la ea ceva ce e pe placul sufletului tău. Și dacă nu găsești, nu e nicio problemă, pentru că Anita ți-l va crea. Ea va face poșeta specială, doar pentru tine. „Clientele mele în general sunt doamne care caută ceva interesant, feminin și de multe ori romantic în accesoriile mele. Multe doamne preferă modele personalizate pe care le creez pentru o ținută anume, din materiale care se asortează cu ținuta lor. Am cliente de la care primesc diferite piese vintage pe care le recondiționez sau creez «povești noi». De asemenea, o parte dintre creațiile mele se adresează fetițelor și tinerelor pentru că au forme de animale și pete colorate”, povestește Anita.

Cum să îți alegi poșeta idealăPoșeta e pentru femei mai mult decât un accesoriu, așadar trebuie aleasă cu mare atenție, în funcție de ceea ce ai nevoie

Poșete handmade

Chiar dacă momentele dificile nu au ocolit-o, Anita a reușit să treacă peste ele. A învățat să gândească mai comercial, să își promoveze produsele și să treacă peste eșecuri, învățând din ele. „E greu să pun în balanță personalitatea mea, care vrea să creeze tot timpul și faptul că sunt mămică. Dar familia îmi este sprijinul cel mai mare, primesc mult ajutor, emoțional și mental.”, spune ea.

Pe Anita Markus-Biro o găsiți pe pagina de facebook Asign.AnitaBDesign sau pe site-urile de specialitate, destinate creațiilor handmade.

Poșete AnitaBDesign

Dorința ei cea mai mare este ca poșetele pe care le creează să fie cunoscute, cerute și, astfel, să reușească să se extindă cu un atelier propriu. Visează să aibă și câteva angajate pentru a reuși să lucreze împreună, iar fetele și femeile să poarte obiecte speciale, adevărate povești, țesute cu pasiune și imaginație.

Referinte:

Asign AnitaBDesign

Lecturi suplimentare

Folosim cookies-uri pentru personalizarea conținutului și altele. Continuând, acceptați folosirea acestora. Accept