Parfum cu personalitate

BoutiqueMonica

Ne petrecem viața muncind la perfecționarea stilului personal, prin atitudine (da, toate orele si strâmbăturile din oglindă) și îmbrăcăminte, astfel încât să putem arunca lumii întregi în față: „ei, ce zici, ce apariție?!?” Dar, surpriză! Parfumul pe care îl pulverizăm grăbite în drum spre ieșire spune mai multe despre noi decât toate piesele scumpe din garderobă și frezele complicate. Mirosul, atât de important pentru supraviețuire, are scurtăturile lui prin creier și livrează informația mai rapid decât un curier cu experiență. Ce spune el?

Dacă îți plac aromele de citrice...

Atunci sigur ești genul super cool al perfecționistei moderne: nu uiți să faci rezervările pentru cină, ții minte aniversările tuturor și ești mare fan al ordinii. Te trezești în fiecare dimineață cu convingerea că următorul pas după ce te dai jos din pat este de a cuceri lumea și intri în rolul de șef cât ai zice pește (te și simți ca peștele în apă având ceva de coordonat).

Ai putea să încerci: Sonia Kashuk Eau De Toilette in Yellow Alluriana

Dacă îți plac aromele florale

Trandafiri, gardenia, liliac, aromele romantice sunt adorate de cele care cheltuie o avere pe obiecte drăgălașe și personalizate. Dacă ținutele tale de casă sunt vaporoase și te duci la baie ca și cum te-ai pregăti să îți faci debutul în Lacul Lebedelor, tu și parfumul tău nu vă veți demoda niciodată.

Ai putea să încerci: Dolce by Dolce & Gabbana

Dacă îți plac aromele fructate

Sigur în liceu ai fost sufletul petrecerilor și nu s-au schimbat prea multe de atunci. Atragi lumea ca un magnet la fiecare întâlnire, ai un banc bun pe țeavă la orice oră, dar știi să pui capăt unui flirt când se îngroașă gluma. Punem pariu că citești asta în timp ce planifici activitățile recreative pentru weekendul care urmează.

Ai putea să încerci: Adidas Born Original for Women

Dacă îți plac aromele de ciocolată și condimente

Ești atât de enervant de sexy și încrezătoare, încât femeile te-ar urî, dacă nu ai fi o persoană așa grozavă încât te iubesc orice ai face. Dacă ai putea să fi în locul unui star o zi, ai merge pe o variantă clasică: Sophia Loren. Iar ca accesoriu, preferi cizmele negre și lungi, de piele întoarsă. Lux curat!

Ai putea să încerci: Donna Karan Liquid Black Cashmere Eau de Parfum

Dacă îți plac aromele lemnoase

Nici cedrul, nici santalul nu te fac scorțoasă, ci dimpotrivă. Aceste arome persistente și profunde ne arată că ești cu adevărat o ființă originală. Lucrezi sâmbăta în grădina proprie, faci poze celor mai ciudate lucruri care îți ies în cale și ai cel mai cool cont de Instagram.

Ai putea să încerci: Raw Spirit Wild Fire

Referințe:

cosmopolitan.com

Lecturi suplimentare

Folosim cookies-uri pentru personalizarea conținutului și altele. Continuând, acceptați folosirea acestora. Accept