Mărțișoare, mărțișoare, pentru doamne și domnișoare

BoutiquePublimix

Primăvară, unde ești?

Micile bijuterii asortate cu șnururile alb-roșii sunt simboluri ale primăverii, purtate cu mândrie de doamne și domnișoare pentru a chema primăvara.

Iarna nu-i ca primăvara

Pentru că în aceste zile, iarna își cam face de cap, ar fi cazul să strigăm mai tare după primăvară, soare și vreme bună. Cum altfel decât cu mărțișoare? Așadar dăruiți, purtați șnurul alb-roșu care alungă iarna, iar, legat de el, un simbol tradițional românesc. Știați că la finele anului trecut, mărțișorul a fost inclus în patrimonial cultural UNESCO? Cu atât mai mult, trebuie să păstrăm această tradiție, să o dăm mai departe și să ne mândrim cu ea.

Mărțișor papion

Tradiția mărțișorului merită transmisă de la o generație la alta, ca un obicei de poveste din RomâniaPrimăvara înfloresc mărțișoarele, pe stradă și în magazine, dar cele mai frumoase sunt cele ieșite din mânuțele copiilor noștri.

Și, tot pentru că, tradițional, mărțișoarele erau obiecte simbolice, care purtau noroc, sau care însemnau ceva, vă propunem să purtați simboluri românești. Fie că sunt ii, broșe, măriuci sau paparude, mărțișoarele sunt până la urmă, purtătoare de noroc, vestesc primăvara și aduc bucurie, atât celor care le creează, cât și celor care le poartă.

mărțisoare ie
mărțișoare tip broșă

Creatorii de mărțișoare lucrează zile în șir pentru a bucura, a încânta, a decora și a chema primăvara, dar, ca mărțișorul să fie cu adevărat purtat, trebuie să aibe ceva aparte. Așadar, alegeți în această primăvară un mărțișor cu suflet, în care făuritorul lui a pus parte din inima sa.

O primăvară minunată!

Articole hand made:

AccesoriiLuiza cufarasemagice HandmadebyCorinaPopa kpaintingstudio AccessoriesByIoanaFodor

Lecturi suplimentare

Folosim cookies-uri pentru personalizarea conținutului și altele. Continuând, acceptați folosirea acestora. Accept