Cum găsești o poșetă cochetă

BoutiqueMihaela

Femeile știu: nu există viață fără poșetă. De altfel, cea mai mare parte a vieții femeii se află ÎN poșetă. Ce cuprinde geanta unei femei va rămâne un mister pentru toată lumea, de multe ori chiar și pentru ea. Și asta pentru că noi, femeile, adorăm surprizele și ne bucură, când, cu surprindere, găsim la fundul genții rujul pe care îl căutăm de două săptămâni. Dar să revenim la poșetă. Alegerea uneia e la fel de importantă ca și obiectul în sine. Să găsești ceva care să meargă cu ținutele tale zilnice, de la casual la sport și ținute office sau elegante e o sarcină dificilă. Iată cum viața voastră poate deveni mai ușoară și poșeta mult dorită un vis realizabil:

Culoarea

Alege o culoare care să se potrivească cu majoritatea pieselor din garderoba ta. Când spunem asta, prima variantă care ne vine în minte este negrul. Este cea mai folosită, într-adevăr, dar există loc pentru mai bine. Think outside the box. Culoarea gri, de exemplu, este extrem de versatilă și o poți asorta cu aproape orice, fără să îți întuneci nici ziua, nici ținuta.

Forma

Forma nu e doar de formă, e un element esențial și pentru utilitate și pentru frumusețe. Votează cu variantele clasice și nu poți să dai greș. E tentant să ai pe umăr un design futurist, ultimul răcnet al modei, dar dacă dorești să duci în ea mai mult decât un ruj și o cheie sau să o folosești și sezonul următor, încearcă să nu mergi în extremă.

Mărimea contează (și aici!)

De mare cât de mare, numai să nu fie prea neîncăpătoare! E momentul să scăpăm de ideea preconcepută că într-o geantă mare vom avea mai multă ordine sau într-o geantă mică vom căra după noi mai puține lucruri. Total greșit! Mai întâi scapă de toate gumele de păr, biletele de autobuz, ciorapii de schimb ai copilului și chitanțele de anul trecut. În afară de cazul în care îți iei laptopul după tine, ai toate motivele să optezi pentru o geantă mică sau medie, care să îți dea un look îngrijit.

Calitate, că-i mai bună decât toate

Și geanta e o investiție, așadar trebuie să o analizezi așa cum un bărbat își ia la puricat viitoarea mașină. Alege o piele de bună calitate, dar aruncă un ochi și la cusături, fermoare, căptușeală sau buzunare. Fiecare amănunt îți dă un indiciu despre modul cum a fost lucrată. Poate arăta grozav pe dinanfară, dar dacă interiorul e cusut neglijent, ar fi bine să mai cauți.

Sezonul când totul se reduce la... cumpărături

Nu e nicio grabă și nici nu e nevoie să iei un credit din bancă pentru a cumpăra poșeta de designer cu care visezi în fiecare noapte. Vine el, sezonul reducerilor, când e mult mai simplu să își dai un upgrade la garderobă și, mai ales, la poșete. Doar să fii pe fază, așa ceva nu se ratează!

Referințe:

mihaskinnybuddha.com

Lecturi suplimentare

Folosim cookies-uri pentru personalizarea conținutului și altele. Continuând, acceptați folosirea acestora. Accept