Ovidiu LințaOvidiu Lința

Alb şi violet. La început m-au cucerit aceste două culori, în care erau echipați jucătorii Politehnicii Timișoara, în prima mea zi pe un stadion, la un meci de fotbal.

„Tricolorii”, la un pas de semifinalele Mondialului din 1994„Tricolorii” ne-au făcut mândri că suntem români peste tot în lume, iar evoluțiile lor merită a fi rememorate de către cei care le-am trăit atunci la intensitate maximă

Letea, pădurea cailor sălbaticiCea mai veche rezervație naturală din țara noastră

Albina și viața pe pământZiua mondială a albinelor

Pasiunea naște campioniDobay, legendarul „tunar” din Banat

Zimbrul, colosul din codrii carpatiniCel mai mare animal terestru de pe „Bătrânul continent”

De Dragobete, la cucerit de feteZiua Îndrăgostiților autohtonă

Toše Proeski, ambasador al bunăvoinței pentru UNICEFRecompensat cu Premiul Umanitar al Maicii Tereza

„Generația de bronz”, strălucitoare sub soarele AustralieiDe aproape patru decenii, în fotbalul mare, nicio echipă națională a României - fie că vorbim de seniori, tineret sau juniori - nu a mai reușit să urce pe podiumul unui turneu final.

Muzeul „Nikola Tesla”, întâlnire cu istoria tehnologieiCrâmpeie din povestea unuia dintre cei mai mari inventatori ai lumii, Nikola Tesla (etnic sârb, născut în 1856, la Smiljan, în Croația de astăzi și decedat la 7 ianuarie 1943, la New York) merită aflate de la fața locului, vă asigurăm...

Punctul ambiției: Serbia - România 2-2Atitudine, ambiție, perseverență... Sunt câteva dintre calitățile pe care selecționerul Cosmin Contra a reușit să le insufle fotbaliștilor din naționala României.

Duel în Balcani: Serbia - RomâniaFanii tricolorilor au speranța că Stanciu și compania vor face o figură frumoasă în această seară, pe terenul unei alte reprezentative din Balcani, Serbia.

„Tricolorii” se pregătesc pentru debutul în Liga NațiunilorÎncepând cu 2018, UEFA organizează o nouă competiție pentru cele 55 de echipe naționale afiliate la forul fotbalistic european, cu scopul de a substitui partidele amicale fără miză.

Folosim cookies-uri pentru personalizarea conținutului și altele. Continuând, acceptați folosirea acestora. Accept