Ovidiu LințaOvidiu Lința

Alb şi violet. La început m-au cucerit aceste două culori, în care erau echipați jucătorii Politehnicii Timișoara, în prima mea zi pe un stadion, la un meci de fotbal.

Muzeul „Nikola Tesla”, întâlnire cu istoria tehnologieiCrâmpeie din povestea unuia dintre cei mai mari inventatori ai lumii, Nikola Tesla (etnic sârb, născut în 1856, la Smiljan, în Croația de astăzi și decedat la 7 ianuarie 1943, la New York) merită aflate de la fața locului, vă asigurăm...

Pentru Toše Proeski, ropote de aplauzeRecompensat cu Premiul Umanitar al Maicii Tereza

Dragobetele sărută feteleZiua Îndrăgostiților autohtonă

„Tricolorii” vor debuta în Liga Națiunilor. Primele dueluri, cu Muntenegru și SerbiaÎncepând cu 2018, UEFA organizează o nouă competiție pentru cele 55 de echipe naționale afiliate la forul fotbalistic european, cu scopul de a substitui partidele amicale fără miză.

Duel în Balcani: Serbia - RomâniaFanii tricolorilor au speranța că Stanciu și compania vor face o figură frumoasă în această seară, pe terenul unei alte reprezentative din Balcani, Serbia.

Punctul ambiției: Serbia - România 2-2Atitudine, ambiție, perseverență... Sunt câteva dintre calitățile pe care selecționerul Cosmin Contra a reușit să le insufle fotbaliștilor din naționala României.

Gabor, cangurii și medaliileDe aproape patru decenii, în fotbalul mare, nicio echipă națională a României - fie că vorbim de seniori, tineret sau juniori - nu a mai reușit să urce pe podiumul unui turneu final.

Dobay, legendarul „tunar” din BanatDobay, legendarul „tunar” din Banat

„Tricolorii”, la un pas de semifinalele Mondialului din 1994„Tricolorii” ne-au făcut mândri că suntem români peste tot în lume, iar evoluțiile lor merită a fi rememorate de către cei care le-am trăit atunci la intensitate maximă

Zimbrul, colosul din codrii carpatiniCel mai mare animal terestru de pe „Bătrânul continent”

Letea, pădurea cailor sălbaticiCea mai veche rezervație naturală din țara noastră

Publimix folosește cookies-uri pentru personalizarea conținutului și altele. Continuând, acceptați folosirea acestora.Accept