Dr. Putnoky Salomeia

De cele mai multe ori, calea spre sănătate trece prin... stomac. Importanța alimentației devine tot mai clară în păstrarea echilibrului zilnic al agitatei noastre existențe. Adesea, metodele simple și la îndemână se dovedesc cele mai eficiente. Dacă reușim să ne acordăm nouă puțină atenție, să ne bucurăm de gustul și aroma fiecărui moment, vom avea parte, cu siguranță de o viață mai plină de savoare.

Dilema veche - guturai sau gripă?Guturaiul este provocat de viruși vechi de mii de ani și trece fără tratament special, însă gripa e cea care ne dă, cu adevărat, dureri de cap

Sărbătoare fără kilograme suplimentare - mit sau realitate?Masa de sărbătoare, încărcată cu sortimente de mâncare tradițională, de la aperitive la deserturi, poate fi ușurată, prin mici trucuri, care ne ajută să nu primim kilograme suplimentare pe post de cadou.

Guturaiul sau răcealaÎn acest sezon, vremea ne tratează, uneori cu răceală. Guturaiul dă de lucru sistemului imunitar, aflat în luptă cu infecțiile virale, care plutesc în aer.

Publimix folosește cookies-uri pentru personalizarea conținutului și altele. Continuând, acceptați folosirea acestora. Accept