Dora Șerban

Un cabinet cosmetic reprezintă un spațiu al relaxării și răsfățului. Orice femeie (și nu numai) are nevoie de momente în care să se ocupe de propia ei stare de bine. Este extrem de important ca serviciile de cosmetică să fie oferite într-un cadru intim, în care fiecare persoană să se simtă în largul ei. Experiența și profesionalismul cosmeticienei se fac simțite prin capacitatea de a personaliza tratamentele în funcție de caracteristicie și nevoile clientului. Nu există o rețetă universală de frumusețe. Pielea este cel mai mare organ al corpului nostru și are nevoie de multă atenție și de îngrijire specială. Tipul tenului, stilul de viață, vârsta, alimentația, hidratarea, somnul toate influențează aspectul pielii. Pe lângă serviciile de cosmetică oferim îndrumare și consiliere, pentru ca tratarea corespunzătoare a pielii să continue și acasă. De asemenea, produsele cu care lucrăm sunt originale și de cea mai bună calitate. Aspect, de asemenea, esențial pentru a asigurarea eficienței tratamentelor. Procedurile cosmetice devin o experiență plăcută atunci când sunt aplicate în condiții sterile, cu instrumente și accesorii de unică folosință, în condiții de disconfort minim pentru clienți.

Sfatul cosmeticienei: Igiena zilnică a tenului - un ritual obligatoriu Demachierea sau curățarea feței trebuie să devină un ritual zilnic al oricărei femei, pentru un ten proaspăt și tânăr.

Publimix folosește cookies-uri pentru personalizarea conținutului și altele. Continuând, acceptați folosirea acestora. Accept