Oamenii isteți merg cu scuterul inteligent

Auto - moto - veloMonica

Un scuter care rezolvă probleme

Nu stie tabla înmulțirii, dar se pricepe foarte bine la scădere, în special la scăderea cheltuielilor. Rolley Scooterson, primul scuter electric inteligent creat în Arad, cu care te poți plimba 100 km la prețul de doar 50 bani, va fi produs în Singapore. Precomenzile la vehiculul minune pe două roți se fac deja online, deși scuterul încă nu a intrat încă în producție de serie.

Mai deștept decât un smart

Această bijuterie tehnologică a fost realizată de trei arădeni inventivi. Vehiculul este foarte deștept, ultraușor și poate fi conectat chiar și la telefonul mobil sau ceasul smart. „Părinții” lui Scooterson se pregătesc, în această perioadă, să își lanseze „copilul” pe piață. Zeci de persoane și-au rezervat deja online un astfel de vehicul, care ar urma să coste aproximativ 3.500 de euro.

Alimentare pentru fiecare

Scuterul se poate încărca la orice priză, motiv pentru care generează costuri mici de deplasare. În plus, nu are accelerație, iar viteza se ajustează în funcție de poziția corpului. Pentru că Scooterson se poate conecta la orice smartphone sau smartwatch, prin bluetooth sau cu ajutorul unei aplicații, acesta memorează toate obiceiurile de conducere ale proprietarului.

Mobil și util

Scuterul este extrem de util, cântărește doar 35 kilograme, autonomia bateriei este de 50 kilometri, iar viteza maximă de rulare este de 25 km/h. Vehiculul nu are cheie de contact, ci pornește automat în momentul în care proprietarul se apropie cu telefonul mobil de el. De asemenea, și sistemul antifurt este unul ingenios, asta pentru că roțile se blochează dacă scuterul inteligent este mișcat în mod neautorizat, astfel că alarma pornește imediat, iar proprietarul este înștiințat pe telefon. Recent, scuterul inteligent a beneficiat, ca orice vedetă, și de un clip de promovare.

Referințe:

pressalert.ro

Lecturi suplimentare

Folosim cookies-uri pentru personalizarea conținutului și altele. Continuând, acceptați folosirea acestora. Accept