1956: nunta lui Grace Kelly cu prințul Rainier de Monaco
A fost odată ca-n povești...

... o prea frumoasă fată, care și-a împlinit visul de a deveni actriță, după care a fost cerută în căsătorie de un prinț. Pare prima pagină a unei cărți de povești, dar este chiar una din paginile vieții trăite de Grace Kelly. Actriță împotriva dorinței familiei sale, adorată la Hollywood, a cucerit inima prințului Rainier de Monaco. Cununia lor religioasă, din 19 aprilie 1956, a fost și rămâne unul dintre cele mai strălucitoare evenimente ale secolului XX. Nunta celor doi este o sursă de inspirație pentru logodnicii din lumea întreagă, de la oameni obișnuiți până la cei cu sânge albastru. Inclusiv rochia Ducesei de Cambridge, de la nunta sa cu prințul William al Angliei, din 29 aprilie 2011, a semănat cu cea purtată de Grace Kelly. Prințul Rainier și-a împlinit astfel dorința mărturisită la o conferință de presă susținută în anul 1955, când a fost întrebat ce fel de soție ar alege, răspunsul lui fiind "Cea mai bună".

Amazing Grace

Vești bune

Timișoara devine capitala cărții: începe Bookfest! Artă și cultură Cărți din toată țara vin la Timișoara. Salonul de Carte Bookfest revine la Timișoara săptămâna viitoare, de pe 19 până pe 22 aprilie, cu o ofertă ce cuprinde peste 25.000 de volume, reduceri între 20 și 79%, cărți pentru copii, auxiliare educaționale, dar și o gamă variată de titluri pentru toate gusturile și interesele. Ca și în anii precedenți, evenimentul va avea loc la Centrul Regional de Afaceri - din Bulevardul Eroilor de la Tisa nr. 22.

Masa de Paște - mai puține calorii cu aceleași bucurii Alimentare Aromă de sărbătoare. Mesele tradiționale de sărbători sunt un prilej de a petrece timp valoros cu familia şi prietenii şi a savura împreună preparate alese. Paștele reprezintă, de două milenii încoace, cea mai importantă şi plină de semnificații dintre sărbătorile creștine. Plecând, la origine, de la Paștele evreiesc, tradițiile pascale îmbină simboluri ale iudaismului, creștinismului timpuriu şi epocii moderne, cu variații geografice importante.

Părul și semnificația sa specială Sănătate și frumusețe Armonia - la un fir de păr distanță. De multe ori, avem tendința de a neglija ceea ce ne stă pe cap, la propriu. Din cauza grabei, oboselii, problemelor, rutina de seară nu mai include și îngrijirea părului. Spre deosebire de străbunicile noastre, uităm cât sunt de importante acele momente frumoase pe care ni le putem oferi, care ne aduc relaxare, ne reconectează cu sufletul nostru și, implicit, cu starea de divinitate, prin atenție și multă iubire.

ȘTIAI CĂ...

Și la delfini se strigă catalogul?

Oamenii de știință au găsit dovezi că delfinii se strigă pe nume. Pentru fiecare membru al familiei se utilizează un fel de fluierat specific, iar cel chemat răspunde când aude acel sunet.

folosește cookies-uri pentru personalizarea conținutului și altele. Continuând, acceptați folosirea acestora. Ascundeți | Detalii